Skip to main content

Over ons

Schuldenbewind Friesland is opgericht vanuit jarenlange ervaring in schuldhulpverlening. Primair houden wij ons daarom bezig met beschermingsbewind voor mensen met schulden. Het begrip schuldenbewind bestaat sinds 2014 en is bedoeld als een tijdelijke vorm van bescherming die ertoe moet bijdragen dat schulden worden gesaneerd. Een beschermingsbewindvoerder stabiliseert, leidt door naar schuldhulpverlening en ondersteunt tot de schuldenproblematiek is opgelost.

Onze kernwaarden zijn snelheid, maatwerk, kwaliteit en persoonlijk contact. Wij leiden niet door naar schuldhulpverlening, maar verzorgen zélf een schuldregeling of een Wsnp-verzoek. Stabilisatie en schuldhulpverlening kunnen op deze manier gelijktijdig en door dezelfde bewindvoerder worden gestart. Wij bieden u daarmee de snelst mogelijke oplossing naar een schuldenvrije toekomst en met de juiste kennis en ervaring kunnen wij maatwerk en kwaliteit leveren in elke situatie. Schuldenbewind zoals het is bedoeld!

Even voorstellen

Annemieke Bosma
Directeur / bewindvoerder
Anja Visser
Bewindvoerder
Anna Dieke Elzinga
Bewindvoerder
Linda van der Veer
Bewindvoerder
Idske Postma
Assistent bewindvoeder

Ervaring klant met bewind en ons kantoor: “Beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Voel me hierdoor weer stukke beter. Zou tot eind Wsnp samen door willen en nog een beetje tot een onwijs mooie afsluiting van heel veel ellende die ik heb gehad.”

Snelheid

U wilt vrij zijn van financiële zorgen en schulden. Wij bieden u de snelst mogelijke oplossing.

Maatwerk

Elke situatie is anders en verdient daarom onze specifieke aandacht en behandeling.

Kwaliteit

Door jarenlange praktijkervaring en kennisontwikkeling kunt u rekenen op kwaliteit.

Persoonlijk contact

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem gerust contact op, wij staan voor u klaar.

Om onze kwaliteit en expertise verder te ontwikkelen en te waarborgen zijn wij lid van de
Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI)